Lady Fruits 20

De Lady Fruits 20 gokkast heeft een verleidelijke fruitspel dat je oogappel zal zijn. Lady Fruits 20 is een 5×3 fruitmachine dat wordt gespeeld met 20 vaste winlijnen. Dit casinospel zit boordevol functies zoals Stacked en Scatter-symbolen, WILD symbolen en een Expanding WILD. Het is een leuk spel en is gemakkelijk te begrijpen.

De LADY van het spel maakt het zelfs nog juicer! MEER dan alleen het WILD-symbool, ze is weelderig verleidelijk en verschijnt op rollen 2, 3, 4 en vervangt elk symbool op dezelfde rol behalve de SCATTER-symbolen.

De STAR- en DICE-symbolen fungeren als het SCATTER-symbool en betalen op elke positie. Het STAR-symbool verschijnt echter alleen op rol 1, 3 en 5. Als je deze gelukssymbolen op de rollen vangt, staat je een traktatie te wachten.

De graphics van het spel zijn verfrissend, het rijpe en sappige fruit roept gevoelens van luxe op. Wanneer het Expanding WILD-symbool wordt getoond, wordt u betoverd door de schoonheid van Lady Fruits en wordt u rijkelijk gecompenseerd.

Gelabeld met: , , ,
Categorie: Amatic, Slots